Pasaulis tapo labai mažas. Žmonės vis daugiau keliauja ir ragauja. Untold Grill Stories restoranas nori, kad jie valgytų įdomiai. Tai kelionių restoranas, patiekalai įkvėpti iš įvairiausių pasaulio kampelių, čia rasite ne tik amerikietiškų BBQ šonkauliukų ar vištienos sparnelių, tačiau ir Indija kvepiančią Kormą ar Sakartvelo pasididžiavimą – Charčio.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
LIETUVIŠKO UPĖTAKIO CEVICHE
Antaniniai kaimiški obuoliai | Shallot svogūnai | garuose virtos saldžios bulvės.
LIETUVIŠKAME ŪKYJE AUGINTO ŠAMO FILĖ SUKTINUKAS
Kreminio kokosų pieno ir sojos padažas | šakninės daržovės keptos grilyje | švieži čiobreliai.
„DEGANTIS” JAUTIENOS ANTREKOTO KEPSNYS
Dilgėlių sviestelis | grilyje keptos mėlynosios bulvės | krienų kremo putėsiai.
LIETUVIŠKIEJI CANNOLI – ŽAGARĖLIŲ KIAUTELIAI PRIKIMŠTI KREMINIU VARŠKĖS SŪRIU
Japoniškų svarainių sirupas | liofilizuotos gervuogės.
Žalgirio g. 90, Vilnius
Virtuvės šefas – Aleksandr Sihai
Rezervacijai:
+370 609 01445
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 15:00 – 21:00
VI – VI 11:00 – 21:00